Om mig / Referencer

Referencer

NY
"Jeg begyndte at tale med Jytte  efter, at have været spærret inde i mig selv i hele 5 år. Hurtigt og præcist ramte Jytte noget ingen andre "kloge hoveder" havde formået!
Utroligt men ubestrideligt sandt.
 
Tak Jytte "
 
Vægttab
Henvendte mig for at sætte gang i et vægttab. Jeg spiste alt for mange kager og chokolade, så min vægt havde sneget sig godt op ad.
Efter 2 behandlinger har jeg nu tabt 16 kg stille og roligt. Jeg er færdig med at overspise i chokolade og kager.
JM  
Kursus i selvhypnose ift. konkurrencenerver m.m. med Jytte Meier -
Rottweilerklubben i Midtjylland, har være passiv i mange år. For godt et år siden besluttede vi, at nu skulle der være aktivitet igen. Der var mange i det midtjydske med Rottweilere, som havde kontakt med hinanden, så ret hurtigt blev der aktivtet i klubben. Det startede med et ”klikkerkursus” med Henrik Neumann, senere et klubmesterskab. Efter ¾ års træning var vi flere, som var ved at være klar til prøve. Men da mange af os er forholdsvis nye hundefører, pumpede nerverne rundt i kroppen lige så snart der blev nævnt ordet ”prøve”. Vi valgte derfor, at afholde et kursus med Jytte Meier. Hun er uddannet i NLP og hypnose og dersuden en kvinde, som har opnået flotte resultater med sin Rottweiler på højeste plan - så denne kombination var perferkt for os.
Jeg ringede til Jytte og hun var frisk på ideen, og ville gerne komme til det midtjydske og afholde et kursus for os.
Vi havde mange og høje forventninger til kurset, da 5 af os, den efterfølgende weekend skulle op til prøve.
Efter en fælles morgenmad, startede Jytte op med, at fortælle lidt om hypnosens histore, hvad NLP var og hvordan hjernen ”arbejder”. Vi øvede os i at ”trække vejret” det lyder måske banalt, men det havde stor betydning for det kommende arbejde. Om formiddagen var det mest teori, men Jytte var rigtig god til at ”krydre” det med praksis eksempler – så det blev endnu mere levende og spændende.
Jytte viste os, hvordan vi kunne hjælpe os selv til, at blive mere fokuseret lige inden vi skulle på banen til en prøve. Hvor vigtigt det er, at få styr på vejrtrækning, fokusere på det man skal i gang med og ikke mindst tænke positivt.
Efter en berigende formiddag, var det tid til at ”lufte” hjernen og få noget frokost. Det var tydeligt, at folk var blevet meget inspireret af formiddagens emner, så selv under frokosten gik emnerne på hypnose, hundetræning og prøver.
Efter frokosten fortalte Jytte mere konkret om hypnose/selvhypnose og dens gavnlige effekter. En af kursisterne havde mod på, at komme i hypnose mens resten kiggede på. Det var meget fasinerende at opleve. Da kursisten var i hypnose, gennemgik Jytte hele prøveprogrammet med hende, på den mest positive måde man kan tænke sig. Flere gange sagde Jytte: ” kan du se hvordan din hund kigger på dig, men sine dejlige øjne, for at sige jeg er her, bare sig hvad jeg skal gøre så gør jeg det.Vi to, vi kan klare det her.....” Og hver gang smilede kursisten, rettede sig op og blev endnu mere afslappet og rolig. Da hele programmet var gennemgået, vækkede Jytte kursisten igen. Kursisten kunne fortælle, at det havde været en god oplevelse og havde virkelig følt at hun havde gået programmet sammen med sin hund. Den nervøsitet, der før hypnosen havde været for prøven, var nu væk.
Efterfølgende lærte vi nogle øvelser, så vi kunne praktisere selvhypnose, for desværre har man ikke altid en ”Jytte” ved hånden, når man skal til prøve. Vi gennemgik øvelserne og fik derefter mulighed for at gå to og to sammen og prøve at sætte hinanden i hypnose. Jeg var så heldig, at jeg oplevede at kunne sætte en anden i hypnose. Det var utroligt spændende, men også svært så det var godt at Jytte var med på sidelinien.
Vi var nu nået til sidst på eftermiddagen, fyldt med nye oplevelser og viden. Vi sluttede dagen af, med at gå på træningsbanen. Jytte viste os i praksis sammen med Cez, hvordan hun bl.a. brugte sin vejrtrækning i forskellige øvelser. Derudover fik vi talt en masse om rottweilere, brugsarbejde og træningsmetoder. Jytte var god til at dele ud af sin erfaring både med træning og i konkurrence situationer.
Det var en utrolig lærerig dag. Jeg ved, at flere af os har praktiseret selvhypnose efterfølgende.
Jeg er sikker på, at alle der deltog i kurset fik noget positivt med derfra, hvad enten man var ny eller en erfaren hundefører. Som jeg tidligere skrev, så havde vi store forventninger til kurset, og kan kun sige, at det levede fuldstændigt op til det og meget meget mere.
Kan kun anbefale andre klubber at lave et lignede arrangement - tror i hvert fald ikke det er sidste gang vi invitere Jytte til et besøg i vores klub.
 
1000 tak for en dejlig dag Jytte - det var en utrolig udbyttesrig dag, hvor vi lærte rigtig meget.
 
Lige til sidst vil jeg nævne at de 5 hundefører som skulle til prøve weekenden efter alle betod.
Livsvejledning
Jytte er en fantastisk/ærlig/varm hypnose psykoterapeut, der hurtigt fandt ind til sagens kerne og ud fra det løste min udfordring professionelt og i trygge rammer.
Mit udgangspunkt efter 1. seance og i samråd med Jytte var 3 seancer, men efter 2 var jeg ”på plads” og mange års uro/spekulation var væk. Alt i alt var det en lille ting i mig, der havde vokset sig større og større og som brugte mange tankeressourcer. Dette ville jeg have væk – og det skete.
I dag har jeg det bedre end nogensinde: Mit liv er fyldt med glæde, begejstring, ikke bange for noget, tror på mig selv samt følelsen af at være et helt menneske er ikke mindre en FANTASTISK.
Jeg kan varmt anbefale Jytte Meier.
Henriette 38 år

Livsvejledning/Coaching
Jeg er blevet bedre til at løse konflikter, og mit temperament er under kontrol. Når jeg står frem i store forsamlinger, er jeg fuldstændig rolig. Der var masser af ting, jeg fik det bedre med efter behandlingen -  jeg lærte at bruge mig selv på en fed måde.
Nu passer jeg igen bedre på mig selv. Førhen sagde jeg altid:"Vi passer bedre på vore biler, end vi passer på os selv. Nu er det ikke længere kun bilen, der er til service eftersyn. En stor tak til Jytte fordi hun har gjort livet lidt sjovere med de nye værktøjer, hun har givet mig.
Med hensyn til selve hypnosen var jeg bange fordi jeg ikke vidste, om jeg ville løbe, sige som en høne, eller der kom noget frem, jeg ikke selv har ønsket. Men det gør man ikke. Du har selv 100 % kontrol.
Når du er klar til at gå ind og se på tingene, ja gå ind i dig selv, så går det rigtigt stærkt, ja så stærkt, at du bliver "høj".
For et års tid siden foresog jeg mine medarbejdere, at vi skulle prøve Alpha Hypnose til at modvirke stress. Resultatet er, at vi nu får glade og mindre syge medarbejdere.
Mikael Vergara, 46 år med 2 voksne børn.
Adm. direktør med 30 ansatte.
--
Livsvejledning/Coaching
Jeg kom til dig fordi jeg havde mistet min far i en arbejdsulykke. Indtil den dag han døde nåede vi at arbejde sammen ti år i samme firma, og da jeg mistede ham mistede jeg en god far og lærermester.
Jeg troede mit liv var færdigt. Jeg gik til psykolog og startede i en sorggruppe. Men lige lidt hjalp det. Mit liv lå i ruiner, synes jeg. Der er mange gange gange har jeg tænkt på, om der overhovedet er en grund til at skulle leve - jeg var virkelig langt ude.
Men så kontaktede jeg Jytte for at høre, om hun kunne få mig til at leve livet igen. Godt nok var jeg nervøs og bange for, hvad hun gjorde ved mig. Men efter jeg havde været der en gang var jeg et nyt menneske - jeg kan kun anbefale den form for behandling. Det virker virkelig.
Mange tak Jytte
--
Angst

Nu har jeg været til hypnose to gange hos dig, og jeg er kommet langt videre end inden jeg startede. Jeg henvendte mig p.g.a. en panikangst, som gjorde, at jeg ikke kunne foretage mig ting alene - og slet ikke hvis det var ting, som var langt fra mit hjem.
Efter at have været hos dig i fredags, valgte jeg at køre en tur til Tyskland ALENE for at shoppe toldfrit. Sådan noget har jeg aldrig turde før.
Helle Hansen -
--
Fødsel uden ubehag
Da jeg kontaktede Jytte Meier for at høre, om hun kunne hjælpe mig med føde uden ubehag, var jeg skeptisk. Men allerede efter første session blev jeg klar over, hvordan jeg selv helt ubevist holdt mig fast i, at det at føde skulle gøre ondt.
Jeg lærte nogle forskellige teknikker, så jeg på den måde kunne få ubehaget til at forsvinde. Det føltes nærmest som om, ubehaget bare opløstes og forsvandt. Ligeledes havde jeg også stor glæde af at lytte til de CD’er, jeg fik med.
Ved den sidste session var min mand med. Han lærte, hvordan han kunne hjælpe og støtte mig under fødslen. Sådan en hypnofødsel kan gå meget hurtigt, hvad den også gjorde for mig. Jeg kan med glæde anbefale metoden.

Wi
--
Coaching/livsvejledning

Som konkurrencemenneske er det ærgerligt, når ens nerver ødelægger ens præstation.
Der ligger mange timers hård træning bag, så efter at have læst, at mange professionelle sportsfolk har en sports-psykolog tilknyttet, kontaktede jeg Jytte Meier. Det har jeg haft meget glæde af.
 Anne Dorthe Slejts Jensen, 38 år.
--
Selvværd
Da jeg første gang besøgte Jytte Meier var jeg skeptisk for alternativ behandling. Men havde alligevel besluttet at give hypnose en chance. Jeg kom med meget ringe selvværd grundet blandt andet svær overvægt og svigt i barndommen. Da vi var færdige med den tredje session, blev vi enige om, at jeg ikke behøvede at komme mere, da jeg var
et "nyt" menneske. Jeg fik nogle psykiske værktøjer med i bagagen, som jeg i min hverdag har draget stor nytte af. Jeg har alt i alt fået styr på mit liv og min hverdag og jegkan varmt anbefale det til alle, der skulle have problemer, de ikke selv kan overskue.
Kristian Kristensen, 26 år.
--
Rygestop
Jytte har sparet mig for en masse penge! Hun fik mig til at stoppe med at ryge, jeg gik simpelthen fra 30 smøger til 0 efter en enkelt gang hos hende.
Der har overhovedet ikke været nogen form for abstinenser, vanen er fuldstændig væk.
Jeg har overhovedet ikke lyst til så meget som en enkelt smøg, jeg er da også til at være i stue med for rygere, da røgen eller lugten slet ikke irriterer mig.
Mine gener som hoste med slim er som forsvundet. Jeg er sågar meget mere frisk om morgenen og har mere energi end tidligere.
Med dybe frie vejrtrækninger
L.H., 28 år.
--

Kurser
NLP-kursus hos Jytte Meier har for mig været et meget givende kursus, hvor jeg har mødt meget interessante mennesker med stor personlighed.
Anført af Jytte bliver vi guidet på en positiv og herlig måde, og vi får et indblik i, hvad vi selv kan gøre for at få et godt liv.
Det gælder om at lade fortiden ligge og at betragte den som en tid, hvor vi har gjort erfaringer i stedet for at spørge os selv, hvorfor vi gjorde det eller det. Vi skal ikke bebrejde os selv, at vi kunne have gjort tingene anderledes. Det får os kun til at hænge yderligere i fortiden. Det er nuet der tæller og gælder. Hvis vi ikke er tilfredse, så skal vi finde ud af, hvordan vi hellere vil have det. Via vores ubevidste sind skal vi finde positive formuleringer frem. På kurset træner vi og hjælper hinanden via forskellige teknikker og ved at lytte til hinanden. Jeg har ikke tidligere oplevet et så intenst sammenhold, som det vi har på dette kursus.

LC

--
Angst

Jeg har overvundet min altoverskyggende flyskræk ved Jytte Meiers hjælp.
Da min kæreste invitere mig til Italien, var det første gang, jeg skulle flyve. Da fandt jeg ud af, at jeg havde flyskræk. Jeg troede aldrig jeg kom hjem til Danmark igen, så efter den ferie blev det kun til bilture, eller ferier med bus eller skib.
Siden har jeg forsøgt en enkelt gang at flyve til London med nogle veninder. Da vi skulle om bord måtte veninderne faktisk skubbe mig ind, og det blev virkelig et mareridt. Jeg græd og teede mig hysterisk og dem, der sad på hver side af mig, havde ikke en hel knogle i hænderne.
Jeg havde set i fjernsynet, at nogle mennesker blev hypnotiseret, så de overvandt deres flyskræk. Sådan fandt jeg Jytte Meier.
Det blev en rigtig god oplevelse, og jeg fandt ud af, at hypnose var en meget afslappet måde at finde ud af mange ting om sig selv. Det korte af det lange er, at hun fjernede min flyskræk, og vi fik en fantastisk tur til Tyrkiet med min familie, som mange gange har spurgt om vi ville med sydpå på ferie. Jeg har ikke problemer med at skulle af sted igen. Vi har bestilt tur til Portugal til efteråret. Jeg kan varmt anbefale Jytte Meier.
Kari, årgang 55.

 
 
 
 
 
 
Flyskræk
Jeg var til hypnose for flyskræk hos dig d.21.4. - skulle flyve for 1. gang
i 12 år. Ville bare lige fortælle dig at det gik super godt!! Ingen
sommerfugle i maven - overhovedet - og jeg gjorde det alene. Det var stort

På kursus i NPL og selvhypnose med Jytte Meier.

Lørdag den 10.august 2013 var jeg så heldig at deltage i et af Jytte’s kurser om konkurrence nerver inden for hundearbejde.

Mange vil nok tænke, hvorfor deltage når du ikke selv går med hund og skal til konkurrence, men som formand i Herning Politihundeforening står jeg også med nervøsitet og spænding, hver gang en af foreningens medlemmer skal til prøve/ konkurrence, da jeg jo altid ønsker det bedste for deltageren. Så jeg tænkte, måske kan jeg få noget med fra kurset som jeg kan bruge på mig selv, og bruge i min støtte til andre.

Igennem kurset oplevede vi, hvor stor betydning vejrtrækning kan være, for at man kan holde fokus på opgaven og fordybe sig i det positive som man står over for at skulle udføre.

Jytte fortalte NLP og om hypnose som værktøj, og hvordan man kunne udføre selvhypnose. Som jeg kender folk, vil de fleste sige ”hypnose virker ikke på mig!” men da vi på kurset oplevede, både at Jytte lavede hypnose på os og at vi efterfølgende skulle lave selvhypnose, tror jeg ikke nogen af deltagerne vil sige at hypnose ikke virker. Det er et utrolig effektiv værktøj til at åbne op for de positive tanker og ikke mindst få gjort op med de negative, noget som kan bruges overalt i din hverdag, med din familie, på job og fritidsinteresser.

Jeg kan anbefale Jytte’s kurser til alle, når du først har oplevet hvilke positive ting kurset fylder dig med, vil du have mere.

Jørn Henriksen

 
 
 
 
 
 
  
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Mere information
 
Hvis du vil vide mere om hypnose, nlp og terapi, er du velkommen til at kontakte mig:
Alpha Coaching v/Jytte Meier | CVR: 74007856 | Lille Havdrupvej 9, 4622 Havdrup  | Tlf.: 2991 6861 | info@alphahypnose.dk