Behandling / Socialfobi

Socialfobi

Socialfobi kan effektivt behandles med hypnose.
 
Behandling af socialfobi handler om, at du skal lære at styre dine tanker.

Alle handlinger og følelser starter med en tanke, eller en indre selvsnak.
Jo mere man lærer at kanalisere sine tanker i den positive retning, jo nemmere bliver ens liv.

Jeg arbejdede med en person, der led af præstationsangst. Personen blev ved med at fortælle mig alt det, der kunne gå galt. Spurgte hele tiden sig selv "hvorfor"han/hun havde det sådan. Med andre ord søgte tilbage i tiden.
Resultat: Personen gav sig selv ordre på at blive nervøs i bl.a sociale sammenhænge. En socialfobi startede...
 
I fællesskab afdækkede vi, hvad årsagen til problemet var, analyserede situationen, skabte en ny forståelse, der blandt andet gik på, at det er OK at skabe erfaringer.

For uden erfaringer hvor er vi så henne?.

Som ovenstående viser, er det nemt let og enkelt at skabe en positiv erfaring. Det vigtigste er at beslutte sig for, at der skal ske noget nu. Slippe gamle begrænsende overbevisninger begrænsende følelser, det giver fred ro, energi, glæde m.m.

Når en person fokuserer på noget negativt, giver vedkommende i virkeligheden sig selv besked på at ville være nedstemt, usikker, nervøs have det dårligt i sig selv, fordi sindet og kroppen reagerer ud fra 2 simple regler:

  1. Du får, hvad du forventer, fordi hver gang du forventer noget, danner du et billede en fornemmelse en overbevisning en følelse.
  2. Kroppen og sindet reagerer på de billeder, følelser, fornemmelser og overbevisninger.

Sagt ganske kort alle følelser og handlinger starter med en tanke, så hvorfor ikke tænke positivt. Alt bliver så nemt let og enkelt.

Vi mennesker er uhyre gode til at bruge fantasien, det er også rigtigt godt, når blot fantasien bruges positivt. Tænk blot på, hvor dejligt det er at fantasere sig til en kæmpegevinst i Lotto, være på en helt vidunderlig ferie, bygge drømmehuset, møde den helt rigtige partner.
 
Ja sådan kunne jeg blive ved, det er så herligt bare at drømme om alle de muligheder, der er i verden. På denne måde dannes nye positive nervebaner i vore hoveder, disse nervebaner er transmittere, der fortæller kroppen, hvor godt der er inden i vedkommende. Personen bliver glad rolig fyldt med energi har det rigtigt godt med sig selv.

Ved hjælp af hypnose slap personen af med sin sociale fobi.

Tidsbestilling
 
  
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Mere information
 
Hvis du vil vide mere om hypnose, nlp og terapi, er du velkommen til at kontakte mig:
Alpha Coaching v/Jytte Meier | CVR: 74007856 | Lille Havdrupvej 9, 4622 Havdrup  | Tlf.: 2991 6861 | info@alphahypnose.dk